Днями на лінію «102» від громадян надійшло повідомлення про хуліганські дії невідомого чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Праворушник кричав, використовуючи нецензурну лексику. На місце події виїхали працівники патрульної поліції та доставили громадянина до Вінницького відділу поліції для складання адміністративного протоколу за дрібне хуліганство по ст.173 КУпАП.

Нетверезий молодик поводився агресивно та головою розбив скло в кімнаті прийому громадян, після чого почав кричати, що його побили працівники поліції.

Поліцейські відразу викликали швидку медичну допомогу, правопорушника доставили до медичного закладу для надання допомоги. Інцидент був зафіксований камерами відеоспостереження відділу поліції.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, дана подія кваліфікована, як хуліганство відповідно до ст. 296 КК України.

За таке кримінальне правопорушення передбачено покарання - від штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців до обмеження волі на строк до п'яти років.
Крім того за фактом інциденту проводять перевірку працівники внутрішньої безпеки поліції.

36-річний правопорушник, раніше судимий, неодноразово притягувався поліцією до адміністративної відповідальності за хуліганські дії, вчинені в нетверезому стані у громадських місцях.



Переглядів: 1587
Поширень: 0