Головним управлінням Нацполіції Вінниччини розпочато службове розслідування за фактом управління автомобілем поліцейським у стані алкогольного сп’яніння. Готуються документи на звільнення працівника. Про це повідомив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос.

Попередньо встановлено, що 12.07.2016 року близько 02.30 години працівник поліції, перебуваючи за кермом автомобіля «Volkswagen Passat» на зупинці громадського транспорту по вулиці Пирогова, побачивши поліцейських різко почав рух та проігнорував вимогу патрульних про зупинку. Як з’ясувалось, водій керував транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння, від проходження медичного огляду у встановленому законом порядку він відмовився.

Відносно водія патрульними складено 6 адміністративних протоколів за скоєння адмінправопорушень, передбачених ст.ст.124-1, 122-4, 126, 130, 173, 185 КУпАП.

За словами т.в.о. керівника поліції Вінниччини Юрія Педоса, перебування на посаді працівника поліції, який порушує правопорядок, є неприпустимим. Готуються документи на його звільнення.



Переглядів: 2610
Поширень: 0