Поліцейські затримали трьох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у зґвалтуванні 28-річної вінничанки. Познайомившись з жертвою через Інтернет, молодики запросили її «в гості» та майже добу утримували дівчину у зйомній квартирі.

З заявою про зґвалтування потерпіла звернулась в поліцію вночі 12 липня.

Працівники поліції швидко вийшли на слід підозрюваних та затримали їх. Зловмисниками виявились троє чоловіків віком 30,29 та 18 років уродженці Харківської та Миколаївської областей.

Як з’ясувалось, дівчина познайомилась з двома чоловіками на одному з сайтів знайомств та зустрілась з ними в центрі міста. Обманом молодики заманили її в квартиру, яку винаймали, та, застосувавши фізичне насильство, зґвалтували. Пізніше до них приєднався третій… Зловмисники утримували жінку майже добу.

Зараз злочинці затримані в процесуальному порядку та дають покази слідчим. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 (зґвалтування) КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 12 років.



Переглядів: 2771
Поширень: 0