У Вінниці вже встановлено інформаційні таблички з розкладом руху на всіх тролейбусних та трамвайний зупинках. Триває розміщення таких табличок на автобусних зупинках, наразі вони є на 135 з 220. Планується, що вже до вересня всі 220 автобусних зупинок матимуть інформаційні таблички.

На зупинках громадського транспорту Вінниці почали встановлювати знаки та інформаційні таблички із розкладом руху у минулому році. Вони вже облаштовані на всіх 79-ти трамвайних та 146-ти тролейбусних зупинках. Якщо на зупинці стає тільки один вид транспорту, то щит має інформацію тільки про маршрути та розклад руху цього виду транспорту. А якщо різні види транспорту – то розклад руху комплексний.

У травні розпочалися роботи по облаштуванню інформаційними табличками автобусних зупинок. У Вінниці таких зупинок 220. З них вже на 135 є таблички з розкладом руху. Вони розміщені майже по всьому Старому місту, на Кореї, П’ятничанах, по вулиці Пирогова тощо.

Скоро вони з’являться по вулиці Келецькій, на Хуторі Шевченка, Бучми тощо. Загалом планується, що всі 220 зупинок матимуть такі інформаційні таблички до вересня.



Переглядів: 2739
Поширень: 0