17 липня по Немирівському шосе водій автомобіля «ВАЗ-2107» допустив наїзд на пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер під час надання медичної допомоги. Поліція встановлює особу загиблого.

Аварія сталась близько 4:30 години на вулиці Немирівське шосе в напрямку вулиці Чехова.

Попередньо встановлено, що 27-річний водій «ВАЗу» не впорався з керуванням та допустив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину в невстановленому місці.

В результаті автопригоди потерпілого було госпіталізовано до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер під час надання медичної допомоги.

Прикмети потерпілого: на вигляд близько 65 років.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу загиблого чоловіка та були свідками даної події повідомляти за телефонами: (0432) 59-33-22, 59-33-29 або 102.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 1788
Поширень: 0