19 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на проспекті Юності потрібна допомога з відкривання дверей. Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою висувної драбини потрапили до квартири на другому поверсі та відчинили двері зсередини. Як з’ясувалося, за зачиненими дверима перебувала 82-річна жінка, яка не змогла самостійно відчинити двері оселі.

Того ж дня до рятувальників з прохання відчинити двері до помешкання, звернувся 68-річний чоловік. Пенсіонер зазначив, що у квартирі перебуває його дружина, яка не відповідає на телефонні дзвінки та не відкриває двері квартири. Працівники служби «101» потрапили до квартири на першому поверсі та впустили чоловіка до помешкання, де перебувала його дружина, яка у зв’язку із поганим самопочуттям не могла рухатись. Жінку одразу було передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Через декілька годин рятувальникам знову надійшов виклик про відкривання дверей на вул. Владислава Городецького. На місце виклику прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №4 м.Вінниці. Бійці ДСНС за допомогою спеціального обладнання відчинили вхідні двері квартири, де через несправність дверної ручки, у пастці опинилася господарка оселі разом із своїм онуком.



Переглядів: 1574
Поширень: 0