Днями розпочнуться роботи по відновленню штучного покриття бігових доріжок та спортивних секторів на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку. Загалом – 6 тисяч м2. Завдяки оновленню покриття доріжок спортсмени матимуть комфортні умови для занять та участі у змаганнях, в тому числі європейського рівня, які проходять на цьому стадіоні.

Близько 15 років тому у Центральному парку культури і відпочинку почалися роботи по реконструкції стадіону. А у 2006 році тут було зроблено штучне ігрове поле з поливом, бігові доріжки, легкоатлетичні сектори, адміністративний корпус з реконструкцією 2-х секторів трибун. До 2008 року – було облаштовано зливову каналізацію, освітлення, встановлено огорожі всього спортивного комплексу.

«Днями на хокейно-легкоатлетичному стадіоні в ЦПКіВ розпочнеться реконструкція бігових доріжок та спортивних секторів. З часом вони зносилися, тому було прийнято рішення їх відремонтувати. Буде замінено покриття на всій площі цих доріжок, а це – близько 6 тисяч м2. Після чого буде нанесено відповідну розмітку», – розповідає заступник директора департаменту капітального будівництва міської ради Василь Стасюк.



Переглядів: 2272
Поширень: 0