Працівники патрульної служби поліції за 15 хвилин неподалік місця злочину затримали 36-річного чоловіка, який пограбував вінничанку. У парку зловмисник зірвав в неї з шиї ювелірну прикрасу.

Вчора на спецлінію «102» надійшло повідомлення від вінничанки про пограбування. Близько 12 години у центральному парку невідомий, рухаючись на велосипеді, зірвав з шиї вінничанки ланцюжок. Жінка назвала прикмети зловмисника.

Як розповів заступник начальника поліції ГУНП у Вінницькій області Сергій Чуба, на місце пригоди черговими служби «102» був спрямований піший наряд патрульної поліції, який за наданими прикметами приступив до пошуків зловмисника. За 15 хвилин поліцейські наздогнали підозрюваного на вулиці Хмельницьке Шосе неподалік «Книжки».

Затриманим виявився 30-річний раніше судимий мешканець Львівської області. Чоловік лише в лютому звільнився з місць позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території обласного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 4 років.



Переглядів: 1974
Поширень: 0