26 липня працівники Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці передали гуманітарну допомогу пацієнтам Вінницької обласної психоневрологічної лікарні імені академіка О.І.Ющенка. Це частина речей, які вінничани приносять у спеціальні контейнери для збору речей, які розташовані по місту.

У кожної людини є речі якими вона не користується, але їх шкода викинути, адже вони у нормальному стані. Саме такими речами нині жителі Вінниці мають змогу допомогти одиноким, особам похилого віку, громадянам з інвалідністю та людям з низьким рівнем доходів. В місті розташовані спеціальні контейнери для збору речей, які комунальне товариство «Ековін» передає до Територіального центру.

Працівники Терцентру передали пацієнтам лікарні ім. Ющенка частину речей, зібраних у спецконтейнерах по місту

Працівники Терцентру передали пацієнтам лікарні ім. Ющенка частину речей, зібраних у спецконтейнерах по місту

«Працівники територіального центру ці речі розносять по домівках своїх підопічних. Так, отримувачі соціальних послуг від вінничан отримують верхній одяг, а саме: кофти, сорочки, штани, сукні, спідниці, тощо. Територіальний центр неодноразово допомагає гуманітарною допомогою психоневрологічній лікарні. Адже клієнти даної установи особливо потребують уваги та теплоти з боку суспільства», – зазначила директор Територіального центру Галина Бачинська.



Переглядів: 2759
Поширень: 0