26 липня в м. Вінниці в дворі багатоповерхового будинку жінка побила трьох сусідських неповнолітніх дітей. У результаті бійки одна з дівчат з переломом руки була доставлена у лікарню. Ще двоє дітей отримали легкі тілесні ушкодження. Слідчим відділом вінницької поліції відкриті кримінальні провадження за ст. ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Конфлікт між 46-річною мешканкою будинку по вулиці Келецькій та 12-13 річними сусідськими дітьми, які гралися у дворі, стався серед білого дня.

За словами очевидців, жінка вибігла на вулицю та почала бити дітей, які сиділи на лавці, звинувачуючи їх у розбитті балконного скла. Свідки даної події намагалися вгамувати жінку, але вона встигла нанести тілесні ушкодження кільком дітям.

До поліції з заявами про нанесення тілесних ушкоджень звернулися батьки трьох дітей. Одна з дівчат з переломом руки була доставлена у лікарню.

Усі заяви потерпілих внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). За таке правопорушення жінці, загрожує покарання до одного року виправних робіт.

Правопорушниця є багатодітною матір’ю. З початку року на неї було складено 5 адміністративних протоколів за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

Про дану подію поліція проінформувала службу у справах дітей.



Переглядів: 4065
Поширень: 0