Працівники Вінницького відділу поліції неподалік місця злочину затримали 19-річного чоловіка, який обікрав церкву. Виламавши в храмі двері, зловмисник забрав з церковної лавки срібні прикраси.

Сьогодні близько 1 години ночі до поліції надійшло повідомлення, що з храму, розташованого по вулиці Чорновола, невідомий викрав срібні прикраси на загальну суму близько 5 тисяч гривень.

В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів, поліцейські, переглянувши записи камер відеоспостереження, встановили прикмети зловмисника та вирушили на його пошуки.

19-річний вінничанин обікрав церкву на вул. Чорновола - виніс срібних прикрас на суму близько 5 тисяч гривень

Затримали підозрюваного неподалік центрального автовокзалу. Ним виявився 19-річний житель Погребищенського району. Зловмисник раніше мав проблеми із законом та притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

У храм чоловік потрапив, виламавши вхідні двері, та викрав прикраси, які продавались в церковній лавці. У зловмисника поліцейські вилучили викрадені цінності.

19-річний вінничанин обікрав церкву на вул. Чорновола - виніс срібних прикрас на суму близько 5 тисяч гривень

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2735
Поширень: 0