Активні Вінничани, громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, звертаємось до вас! :) 27 серпня ми плануємо провести Вінницьку "ГРОМАДСЬКУ КУХНЮ"!

Що це?

Така собі інтерпретація ярмарки громадських організацій :) Ми дуже хочемо створити цього дня простір, де кожен готуватиме смачненьку страву, презентуватиме свої успіхи, здобутки, ділитиметься досвідом, знайде партнерів для майбутніх проектів, для підсилення своєї діяльності, а також просто затишно та у дружній атмосфері провести час!

КОЛИ і ДЕ?

27 серпня, на території музею ім. Коцюбинського

Хто це "МИ"?

Поки що, це ГО "Вінницький КВН", БФ "Подільська громада", ГО "Гармонія", байкери, велосипедисти, Олена Павлова - Клуб Подільської Кухні, ГО "Центр Поділля- Соціум" ГО "Територія мам", ГІ "Активна громада"...список продовжується..) за підтримки Вінницької міської ради та програми "Активні громадяни" від Британської ради України

ЩО робити?

  1. Зареєструватись тут до 13.08.16
  2. Надіслати на пошту [email protected] ваше лого, а потім ви його зустрінете на бренд-волі учасників.
  3. Отримати інгрідієнти для приготування канапок у вигляді вашого лого! (після реєстрації, отримаєте лист, де все детально розпишемо)
  4. Визначитись з стравою, якою ви готові поділитись з перехожими та партнерами (у кожної організації, буде свій столик, стільчики, будуть видані необхідні приладдя для пригощання вашою стравою, ще раз: всі деталі у листі після реєстрації)
  5. Подумати чи бажаєте ви підняти цікаву тему для обговорення і зайняти годину у локації "Стіл-переговорів" (години обмеженні, якщо буде багато бажаючих, будемо обирати теми для спілкування. Та це може бути і майстер-клас і міні-тренінг, все на ваш розсуд)
  6. Подумати чи бажаєте ви поділитись успішним рецептом будь-якої вашої справи (після заходу, будуть виготовленні листівки з успішними історіями)

Всі деталі, локації ми розпишемо у листі, після того як ви подасте заявку на участь (заповните дану анкету)



Переглядів: 2451
Поширень: 0