Про проблеми аварійності на дорогах Вінниччини та шляхи їх вирішення розповів на прес-конференції заступник начальника Головного управління Нацполіції Вінниччини Руслан Мороз.

На зустрічі з представниками засобів масової інформації Руслан Мороз розповів, що на території Вінницької області удвічі збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, а у місті Вінниці – втричі. Основними причинами аварій є перевищення швидкості, порушення правил маневрування, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, відсутність приладів вимірювання швидкості, критичний стан дорожнього покриття.

За 7 місяців поточного року найбільше автопригод з потерпілими зареєстровано у червні та липні. Їхня кількість становить понад сотню.

В червні та липні на території області сталась найбільша кількість ДТП з початку року

Правоохоронці намагаються вплинути на безпеку водіїв і пасажирів для цього розробляють спеціальну програму профілактики.

- У громадських місцях ми плануємо розмістити інформаційні плакати, водіям-правопорушникам демонструватимемо відеороліки з ілюстраціями наслідків, до яких призводить недотримання правил дорожнього руху. До цього залучатимемо представників засобів масової інформації та громадськість. Співаємося, що ці заходи вплинуть на поведінку водіїв на дорозі, - говорить Руслан Мороз.



Переглядів: 2592
Поширень: 0