Працівники вінницької поліції затримали 21-річного вінничанина, який у березні зі стоянки лікарні викрав мопед лікаря. Днями в м. Вінниці поліція затримала правопорушника на викраденому транспортному засобі. Мопед поліція повернула власнику.

На початку березня до поліції з заявою про викрадення мопеду «Хонда» звернувся 29-річний лікар вінницької лікарні. Він повідомив, що зі стоянки лікарні невідома особа скоїла крадіжку його мопеду.

Провівши оперативно-розшукові заходи, оперативники днями затримали чоловіка, підозрюваного у вчиненні даного злочину. Ним виявився 21-річний вінничанин. Його затримали на одній з вулиць міста на викраденому мопеді. Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

За словами правопорушника, мопед він помітив на стоянці, коли виходив з лікарні. Того дня він пошкодив руку і звертався за медичною допомогою. Зламавши замок, молодик завів мопед та поїхав. Викрав він транспортний засіб для подальшого власного користування.

Мопед у затриманого поліцейські вилучили повернули власнику.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2298
Поширень: 0