Сьогодні вранці, близько 5-ї години, інспектори помітили на вулиці Келецькій автомобіль BMW, який рухався без увімкненого ближнього світла фар. Побачивши поліціянтів, водій одразу повернув наліво в сторону станції технічного обслуговування. Патрульні подали йому сигнал про зупинку.

При зустрічі з чоловіком, який був за кермом, охоронці порядку помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували пройти тест на освідування. Результат виявився позитивним – 1, 89 проміле. Інспектори склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП.

Також у чоловіка був відсутній поліс обов’язкового страхування власників наземних ТЗ, за що на нього виписали постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

На вул. Келецькій затримали п'яного водія зі згортком невідомої речовини

При складанні адмінматеріалів чоловік постійно нервував, що викликало у патрульних деяку підозру, тож вони вирішили провести ще й поверхневий огляд автомобіля. В салоні автівки виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль забрав тверезий водій.



Переглядів: 1823
Поширень: 0