16 серпня оперативники Вінницького відділу поліції затримали мешканця Грузії за підозрою у скоєнні крадіжки телевізора з квартири вінничанки. Правопорушника оперативники затримали у господарському приміщенні багатоповерхівки, де він облаштував схованку для викрадених речей.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, до поліції надійшло повідомлення від 54-річної вінничанки про те, що 15 серпня у денний час, коли її не було вдома, з квартири скоєна крадіжка телевізора «LG» вартістю 10 тисяч гривень. До помешкання потерпілої злодій потрапив шляхом підбору ключа.

Оперативним шляхом працівники карного розшуку встановили особу, причетну до даного злочину. Ним виявися 58-річний житель Грузії, який тимчасово перебував в Україні. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Підозрюваного оперативники затримали у господарському приміщені однієї з багатоповерхівок на вулиці Привокзальній неподалік від будинку, де скоїв злочин. Вчинивши крадіжку, чоловік у першому ліпшому місці заховав вкрадений телевізор, а вночі повернувся за ним. У цей момент він був затриманий оперативниками.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такий злочин передбачено покарання до 6 років ув’язнення.

Зараз затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 1759
Поширень: 0