З 15 вересня Центр підліткових клубів за місцем проживання «Універ» знову відчиняє свої двері перед новими вихованцями. Гуртки та заняття проводяться на безкоштовній основі. Тут діють дитяча творча майстерня, студія журналістики, англійський, німецький, польський клуби. А також – школа стюардес-екскурсоводів, авіамоделювання тощо.

Нині в системі підліткових клубів займається близько тисячі підлітків. Діапазон напрямів роботи надзвичайно широкий: це і клуби інтерактивного спілкування (німецький, англійський та польський), і студія журналістики, і дитяча творча майстерня, і Школа стюардес-екскурсоводів, а також Територія театральної творчості, Школа безпеки та Авіамоделювання

З 15 вересня Центр підліткових клубів запрошує дітей та підлітків у безкоштовні гуртки

Гуртки та заняття проводяться на безкоштовній основі. Окрім того, усі, хто відвідують заняття Центру не тільки займаються у перерахованих гуртках, а також є постійними учасниками усіх творчих заходів та проектів для дітей, підлітків та молоді.

Нагадаємо, що Комунальний заклад «Центр підліткових клубів за місцем проживання»,– це комунальний позашкільний навчальний заклад, який здійснює навчання і виховання дітей, підлітків та молоді у позаурочний та позанавчальний час за місцем проживання і в місцях масового відпочинку дітей, підлітків та молоді.

Додаткова інформація за телефоном 50-82-14. Адреса – вул. Соборна, 91



Переглядів: 4296
Поширень: 0