Сьогодні, 12 вересня відбулася прес-конференція заступника директора департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Вєги Кулявець.

За словами посадовця віднині діятимуть нові правила розміщення зовнішньої реклами. «Зокрема, відповідно до постанови КМУ дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за межами населених пунктів надаватиме облдержадміністрація. У Вінницькій ОДА – це департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку» - відзначила Вєга Кулявець.

Для того, аби розміщувати рекламу поза межами Вінниці, слід звертатись у Прозорі офіси

Для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів області потрібно звертатись до центрів адміністративних послуг м.Вінниця, яких у місті є 4. Вєга Кулявець зазначила, що між Вінницькою міською радою та облдержадміністрацією підписано угоду про співробітництво та визначено процедуру отримання дозволу на розміщення реклами за межами населених пунктів суб’єктами господарювання. «Для отримання дозволу необхідно звернення заявника до ЦНАП із заявою встановленого зразка і пакетом документів. Зазначення місця розташування рекламного носія та підстави набуття права користування місцем з рекламним носієм і строк користування» - повідомила заступник директора департаменту.

Слід також зазначити, що дозволи надаватимуться безкоштовно протягом 10 робочих днів.



Переглядів: 3094
Поширень: 0