Працівники Вінницького відділу поліції затримали 25-річного раніше судимого чоловіка, який пограбував двох вінничанок. Зловмисник зривав з жінок дорогоцінні прикраси.

12 вересня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 26-річної вінничанки про пограбування. Близько 8.30 години на площі Стуса невідомий на велосипеді, зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок з підвіскою. Потерпіла вказала напрямок, в якому поїхав правопорушник.

Як розповів керівник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, відпрацювавши записи камер відеоспостереження, поліцейські встановили маршрут руху зловмисника та вийшли на його слід. У дворі одного з приватних домогосподарств оперативники виявили велосипед підозрюваного та встановили його особу. За декілька годин зловмисник був затриманий, під час спроби втекти на таксі.

Затриманим виявився 25-річний раніше судимий за скоєння майнових злочинів вінничанин.

Зараз доведено причетність зловмисника до скоєння ще одного пограбування. В кінці серпня він зірвав прикрасу у 57-річної жительки Вінниці. Поліцейські продовжують перевіряти його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочинів. За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 4 років.



Переглядів: 2982
Поширень: 0