Двічі судимий за майнові злочини 17-річний житель Вінницьких Хуторів проник через вікно до будинку односельця та викрав більше 10 тисяч гривень. Окрім скоєного правопорушення підліток підозрюється у скоєнні ще трьох злочинів.

4 вересня до Вінницького відділення поліції з заявою про злочин звернувся 26-річний житель Вінницьких Хуторів. Чоловік повідомив, що з його будинку викрали більше 10 000 гривень.

За словами в.о. начальника Вінницького відділення поліції Сергія П’ятака, в поле зору оперативників потрапив 17-річний місцевий житель. Хлопець двічі притягувався до відповідальності за скоєні крадіжки, та перебував під слідством за підозрою у скоєні трьох аналогічних злочинів. Як з’ясувалось, зловмисник через кватирку проник до будинку та, з барсетки, яка знаходилась на кухні, викрав гроші.

Під час проведення обшуку за місцем проживання зловмисника працівники поліції вилучили частину викрадених коштів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2371
Поширень: 0