*** Вінницьким самосудам настане „гаплик”
Протягом останніх чотирьох років йшлося про розробку генерального плану забудови та міста Вінниці. Проте ця ініціатива залишалася лише декларацією, натомість в місті з’являються незаконно зведені будинки та прибудови, які спотворюють обличчя нашого міста.

„Подібна практика буде припинена – запевнив у вівторок на нараді по проекту розбудови Вінниці виконуючий обов’язки мера Володимир Гройсман. – Протягом цього місяця буде створена робоча група, куди увійдуть фахівці (будівельники та архітектори), представники громадських організацій.
Виконуючи й обов’язки міського голови вважає, що спільна робота по створенню стратегічного плану і як частини його – генерального плану забудови міста забезпечать гармонійний економічний розвиток Вінниці та збереже його архітектурну неповторність. Створити стратегічний план розвитку міста необхідно ще й для того, щоб місто стало привабливим для потоку інвестицій в його економіку . (тут надо додумать) І тоді Вінниця стане виключно містом європейського зразка .

Володимир Гройсман запевнив, що зробить все, аби ніхто ні на крок не відступив від того, що плану, який запропонує міська громада. І тим самим буде припинена практика самовільного будівництва і спотворення старовинної архітектури одного із найдавніших міст України.


Переглядів: 2928
Поширень: 0