У минулому епізоді проект «Зважені та щасливі-6» на телеканалі СТБ залишила наймолодша учасниця жіночої команди 21-річна Христина Головченко. Дівчина запам'яталася глядачам своєю непростою історією і сильним характером. Ми поговорили з Христиною, щоб дізнатися, як змінилося її життя після проекту, чи продовжує вона худнути і який результат чекати глядачам на фіналі.

Христина, складно було залишати проект?

Коли я сіла в автобус, думала, як круто їхати додому. Через 3 хвилини я вже зрозуміла, що дуже хочу назад. Ті випробування, які ми проходили, в реальному житті ти ніколи не зробиш. Ти не будеш висіти на вишці в 8 метрів, і тримати важке залізне коло в руках. Уявляєте, в звичайному житті мені запропонують: «Крістін, пішли на вишку, потримаємо залізяку» (сміється). На проекті у тебе немає вибору, якщо ти не хочеш підвести команду. Дуже складно було залишати шоу.

Як тебе зустріли вдома?

Всі були шоковані. Думали, що я приїду пізніше. Вони були впевнені, що я зможу перемогти. Я засмутилася, але в грудні я покажу результат, який всіх здивує. Але головне, я вела себе гідно на проекті.

Що змінилося в твоєму житті? Зараз ти займаєшся, правильно харчуєшся або повернулася до звичного способу життя?

Коли я тільки приїхала в Миколаїв, я все поміняла - починаючи від друзів і знайомих. Я зрозуміла, що є люди, які тягнуть мене на дно, а ти начебто намагаєшся вибратися, але вони тебе тягнуть назад. Зараз я перебуваю в Вінниці, активно займаюся і правильно харчуюся. Я зрозуміла, що поки не хочу повертатися до Миколаєва. Вчора дивилася на співаючі фонтани, наскільки вони гарні! Мені подобається це місто.

Що зараз в твоєму раціоні харчування?

Наприклад, сьогодні я снідала омлетом з овочами і куркою. У судочках у мене з собою яблуко на перекус, а на обід - м'ясо та овочі. Вечеряю зазвичай рибкою, бульйончиком або кефіром.

Дозволяєш собі щось шкідливе? Бувають зриви?

Днями згрішила - з'їла 4 горішка в шоколаді. Але відразу ж їх відпрацювала - позаймалася довше в залі (посміхається). Було прикро, що зірвалася, адже дуже страшно повернутися в ту вагу, який у тебе був.

Марина дає якісь поради після проекту?

Так, ми дуже часто телефонуємо один одному. Коли я приїхала після проекту в Миколаїв, я худла неправильно. Я робила наголос на силові тренування, хотіла себе накачати. Але потім зрозуміла, що це була моя велика помилка. А коли я приїхала до Вінниці, після розмови з Мариною, я за тиждень з легкістю скинула 5 кг. Багато що залежить від правильного харчування, це 80% успіху.

Учасниця «Зважених та щасливих-6» Христина Головченко переїхала до Вінниці: «Я знаю, що в фіналі мене хочуть бачити в платті»

Подружилася з кимось на проекті? За кого зараз вболіваєш?

Я дуже вболіваю за Олену Кузьменко. Вона для мене стала хорошим другом. Мені здається, ми з нею на одній хвилі. Коли ти худнеш один - це добре, а коли хтось худне разом з тобою, якщо у кого-то така ж мета - це вдвічі круто.

Що порадиш тим, хто прагне схуднути?

Взяти себе в руки. Навіть якщо немає коштів, побігати навколо стадіону, приділіть собі 25 хвилин. Просто біг, стрибки на скакалці і 10 хвилин покачайте прес - це можуть бути всі ваші заняття на день. Я раніше вела неправильний спосіб життя, але зараз я дійсно змінилася. Я йду по вулиці, дивлюся на людей і розумію: «Ага, ось у нього ожиріння». І я знаю, що йому потрібно зробити, щоб змінитися. Тепер я розумію, що правильне харчування - це не дієта, а сенс життя. Мені вже не хочеться зайти в Макдональдс і наїсться всього і побільше. Можу взяти там хіба що каву, її я люблю саме з Макдональдса - це моя слабкість.

Який результат хочеш показати на фіналі?

Я буду важити 70 кілограм. Я буду підкачена і гарненька. У чому я вийду? Я знаю, що люди мене хочуть бачити у фіналі в платті, але як я буду виглядати, не скажу. Можливо, навіть в шортах і сорочці (посміхається).

Коментар тренера жіночої команди «Зважені та щасливі-6» Марини Боржемскої-Узєлкової:

«Христина могла пройти далі, але їй важко було працювати в команді. Вона не завжди могла миритися, якщо хтось розслаблявся або ледарює. Христина б себе краще проявила в індивідуальних конкурсах. Тому на певному етапі їй стало складно. А внутрішній стан дуже важливий при схудненні. Також не виключаю проблеми з харчуванням. Як дівчата харчуються вдома, я не знаю. Я можу тільки сподіватися, що вони не шахраюють і харчуються правильно, адже в першу чергу це потрібно їм. Зараз Христина активно займається, я її підтримую. Процес успішно йде. Я впевнена, глядачі будуть здивовані в фіналі».

У грудні ми дізнаємося, як змінилася Христина. А поки дивимося шоу «Зважені та щасливі-6» на телеканалі СТБ щочетверга о 20:00



Переглядів: 5391
Поширень: 0