28 вересня об 11.00 у приміщенні галереї «Інтершик», 1-й поверх (вул. Архітектора Артинова,12-а) відбудеться обговорення-дискусія на тему «Сучасна освіта для «нових» дітей: яка вона має бути» та анонс форуму для відповідальних батьків «Сімейна освіта для «нових дітей», який відбудеться 1 жовтня на Європейській площі з 11:00 до 18:00.

Наші діти інші! Вони здатні обробляти величезні масиви інформації, їм притаманне кліпове мислення й самовизначення, комплексне багаторівневе вирішення проблем і креативність, власна незалежна думка і гнучкість розуму. Ми намагаємось підготувати дітей до майбутнього, але старими методами. Ми маємо діяти: міняти методи виховання і навчання, відкривати нове і вдосконалюватися разом із дітьми, володіти інформацією, об’єднуватись заради реформування традиційної освіти, а отже, створення успішного майбутнього наших дітей.

Тож, що сьогодні мають робити органи влади, вчителі, свідомі батьки, щоб навчання стало цікавим та корисним. Саме про це поговоримо під час дискусії-обговорення «Сучасна освіта для «нових» дітей: яка вона має бути».

В обговоренні візьмуть участь:

Представники департаменту освіти Вінницької міської ради та Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації, які нададуть інформацію про стан реформування системи освіти на Вінниччині.

Ахновська Інна, керуючий партнер у «Сімейна школа економіки», викладач ДонНУ ім. Стуса, кандидат економічних наук, доцент, бізнес-тренер, автор 5 навчальних посібників з грифом МОН, ініціатор проведення Першого Вінницького форуму для відповідальних батьків "Сімейна освіта для "нових" дітей",  яка розповість, хто такі «нові діти» і чому організатори вирішили зробити наголос на сімейній освіті.

Ткачук Валентина, голова ГО «Територія мам», співорганізатор форуму для відповідальних батьків "Сімейна освіта для "нових" дітей" анонсує програму форуму.

Данілов Станіслав, представник БФ «Подільська громада», співорганізатор форуму для відповідальних батьків "Сімейна освіта для "нових" дітей", який зверне увагу присутніх на актуальності проведення форуму у місті.

Гашина Ольга, голова ГО «Освітній простір 2.0» та координатор Програми «Про.Навички»  від Центру інноваційної освіти «Про.Світ» м.Львів, розкаже, як безпосередньо вчителі готуються до реформи освіти.

Романова Ульяна, дитячий психолог, психотерапевт, навчальний тренер УСП по напрямку гештальтерапії, ведуча навчальних семінарів та тренінгів, засновниця і керівник Центру психології та розвитку «Образ», яка прокоментує, чи психологічно важко вчителям і дітям сприймати нові правила у освітній галузі.

Уманець Людмила, активна мама трьох дітей, акцентуватиме увагу присутніх на необхідності реформування системи освіти з погляду батьків.

Захід відбудеться 28 вересня в галереї Інтершик (1-й поверх) з 11:00 до 12:00 години.



Переглядів: 2457
Поширень: 0