Працівники вінницької поліції затримали викрадача автомобіля у м. Вінниці. 36-річний мешканець обласного центру, щоб викрасти «ВАЗ-32104» задіяв евакуатор та сховав автівку в орендованому гаражі. Підозрюваний, який має вищу освіту та відсутність судимостей, каже, що у такий спосіб хотів орендувати авто.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, в поліцію заява про викрадення автомобіля надійшла 24 вересня. Власник «ВАЗу» залишив свою автівку біля багатоповерхівки по вулиці 600-річчя. Оперативникам знадобилося два дні, аби встановити зловмисника, який її викрав.

Як з’ясувалося, крадій не зміг завести автомобіль, тому викликав евакуатор і заховав «ВАЗ» у орендованому гаражі.

За даним фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

У Вінниці крадій не зміг завести авто, викликав евакуатор та сховав крадену автівку в гаражі

За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Затриманий вінничанин був доставлений до відділу поліції та допитаний. Він розкаюється у скоєному та пояснює, що хотів покористуватися автомобілем, а потім повернути власнику.

В процесі слідства його перевірять на можливу причетність до інших правопорушень.

Викрадене авто поліція повернула власнику.



Переглядів: 2775
Поширень: 0