У вересні біля будинку по вулиці Олега Антонова, 19а (колишній провулок К.Маркса) розпочато підготовку території під монтаж ігрового та спортивного майданчиків. Наразі обладнання на дитячому майданчику вже встановлено, а поряд - зроблено закладні під тринажери. За сприятливих погодних умов повний комплекс робіт заплановано завершити до середини жовтня.

За два тижні підготовчих робіт і монтажу вже повністю зроблено ігрову зону. Вона включає дерев’яний комплекс з металевим спуском та гойдалкою, карусель для чотирьох діточок, подвійну гойдалкку та деревяний балансир для двох. Поряд встановлено дві лави для батьків, які привели малечу на майданчик.

Наразі зроблено і закладні під тренажери на спортивному майданчику. Загалом тут заплановано встановити чотири тринажери: для сідничних і бічних поперекових м’язів, «Повітряний хід», «Орбітрек» та комбінований тринажер. Окрім того, буде встановлено також трьохсекційний турнік та лавка. Майданчики будуть огороджені.

Завершать роботи вже за два тижні. Загалом в цьому році у Вінниці встановлено 7 багатофункціональних дитячих та спортивних майданчиків та 13 дитячих та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях та територіях приватної забудови, де можуть з користю проводити час як діти, так і їх батьки.



Переглядів: 2286
Поширень: 0