У Вінниці продовжують встановлювати майданчики, на яких можуть розважатись діти та займатись спортом дорослі. Незабаром такий об’єкт з’явиться по вулиці Ботанічній, що в районі Корея. Тут вже встановлено ігрові елементи, найближчим часом з’являться ще й тренажери.

Щороку у нашому місті з’являються нові дитячі та спортивні майданчики у різних куточках міста. Завдяки цьому маленькі вінничани мають змогу гратись поблизу своїх осель. А тим, хто веде здоровий спосіб життя - не потрібно далеко йти, щоб зайнятись спортом.

Минулого місяця розпочалось встановлення дитячого та тренажерного майданчика по вулиці Ботанічній навпроти будинку №9. «На даний час вже встановлено обладнання на дитячому майданчику: дерев’яний комплекс з металевим спуском та гойдалкою, карусель для чотирьох, гойдалка подвійна, дерев’яний балансир для двох. Також вже встановлено дві лави та урну», – каже директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.

В спортивній зоні майданчика вже встановлено закладні під тренажери. Тут встановлять «Повітряний хід», «Орбітрек» та тренажери для сідничних і бічних поперекових м’язів, а також – для черевного пресу. За сприятливих погодних умов планується завершити встановлення цього майданчика через два тижні.



Переглядів: 2626
Поширень: 0