В холодну осінню пору не завжди хочеться просто просиджувати вдома за переглядом улюбленого серіалу.

І якщо хтось думає, що романтичний азарт можна отримати лише навесні, то ми вирішили зламати стереотипи та запропонувати вам місця для осіннього часопроведення вдвох.

Отож, куди піти, коли на вулиці мряка, а душа потребує нових емоцій?

***

Антикафе «Артинов»
http://www.artinov.com.ua/

 Антикафе «Артинов»

Для любителів кави, солодощів, книг та ігор у Вінниці відкрили так званий креативний простір. Він не дарма найменований «антикафе», адже тут ти платиш лише за проведений час, а всі запропоновані розваги всередині безкоштовні.

В «Артинов» можна отримати напій на будь-який смак, почитати цікаві книги чи журнали на м’яких пуфиках, подивитись один із запропонованих фільмів або ж зіграти в настольні та відеоігри. Перша година часу тут коштує 35гривень, наступні по 20, а безліміт на день – 100 гривень. Працює заклад по вулиці Архітектора Артинова, 12 щоденно з 10 до 23 години.

***

Планетарій
http://vinplanet.jimdo.com/

Планетарій

Мабуть, кожен вінничанин в дитинстві відвідував Вінницький планетарій. Все ж, радимо навідатись сюди ще раз, адже тут можна замовити індивідуальну програму для закоханих. Таким чином, окрім оновлених знань про зорі і Сонячну систему, ви отримаєте масу позитивних емоцій і здивуєте свою другу половинку. Для дорослих вартість входу – 40 гривень, а знаходиться планетарій у Центральному парку Вінниці.

***

Квест-кімната «Замкнені»
http://zamkneni.com/vn

Квест-кімната «Замкнені»

Якщо ви любите викручуватись з непередбачуваних ситуацій, тоді побачення в закритій квест-кімнаті підійде якнайкраще. По вулиці Соборній, 82 знаходиться своєрідна ігрова кімната, всередині якої розміщено багато загадок. У вас буде всього година, щоб розгадати всі секрети та вибратись на волю. Такий квест гарно єднає людей та показує чи можуть вони працювати пліч-о-пліч. Наразі у Вінниці є два варіанти «Замкнених» - в стилі «Сам удома» та «Ставки «Вервольф». Вартість гри – 400 гривень до 16:40 і 500 гривень до закриття.

***

Мотузковий парк

Мотузковий парк

В гарну осінню погоду можна прогулятися до Вишенського озера. Тут нещодавно відкрили мотузковий парк на деревах. Для тих, хто не боїться висоти і любить дух пригод – це ідеальне місце для веселого і незабутнього часопроведення. Тут є декілька рівнів для дорослих і малюків. Найекстремальніший – четвертий, і він розрахований на сміливих дорослих. Вартість проходження доріжки – 80 гривень.

***

Картинг
http://karting.vn.ua/

Картинг

На виїзді з Вінниці, неподалік ТЦ «Шок» працює картинг – сучасний автомобільний парк. Побачення тут додасть драйву стосункам, адже емоції будуть просто зашкалювати. Автомобілі розвивають швидкість до 60 км/годину, що для недосвідчених водіїв досить потужно. Вартість поїздки в будні дні – 120 гривень/10 хвилин, а у вихідні – 140 гривень за той самий час.

***

У Вінниці ще багато місць, де можна цікаво провести час та отримати нові емоції. Слідкуйте за нашими публікаціями та проявляйте креатив у проведенні осінніх зустрічей з коханими!



Переглядів: 21638
Поширень: 0