На туалетному столику Алінки замість косметики та прикрас - стос ліків. Вона, як досвідчений фармацевт розповідає, коли і що приймає, яка пігулка від болю, а яка - від інфекції. Але найбільше не любить - хімію. 

Вперше хвороба з'явилась у житті дівчинки, коли їй було 4,5 роки. Через високу температуру потрапили до лікарні. А там вже аналізи засвідчили страшний діагноз - рак крові. Протягом року Аліна проходила інтенсивну хіміотерапію, і хвороба відступила, а дівчинка повернулась до школи. 

2014-го родину шокувала звістка -  в доньки рецидив. Знову почалось лікування, високодозова хімія,  та висновок лікарів - Аліну може врятувати тільки пересадка кісткового мозку.

 Операцію погодились зробити у Німеччині, але перед тим ще три місяці лікували гепатит, яким інфікували в Україні. Дівчинка дуже важко перенесла операцію, але нині має шанси на повне одужання. 

Родина Барабанових просить допомоги, адже ресурсів на лікування доньки не залишилось. протягом двох років Аліна потребує продовження курсу хіміотерапії, 4 тижні якої коштують понад 5,6 тис. євро. Подробиці у відеосюжеті:



Переглядів: 3005
Поширень: 0