"Громадська кухня - 2" - це проект, який дозволяє вінницьким організаціям поділитися не лише рецептами своїх "коронних" страв, а й рецептами власних успіхів. Наразі відбуваються зустрічі на різні тематики під час яких готуються смаколики. Анонси зустрічей можна буде бачити на сторінці в ФБ.

Проект реалізується БФ «Подільська громада» спільно з ГО «Гармонія» за підтримки програми "Активні громадяни" від Британської ради України.

Як повідомляють організатори, на даний час також готують листівки рецептів успіху вінницьких проектів та програм. Крім того, усі хто бажає і вважає, що має чим поділитись, пропонують долучатися до проекту, попередньо заповнивши анкету. Втім, варто поквапитися, адже прийом рецептів триватиме до 10 листопада.

за умовами проекту, одна організація може подати до трьох рецептів. 30 найцікавіших рецептів буде надруковано. Втім, якщо буде подано більше ніж 30 рецептів, обиратимуть найкращі. Перевага надаватиметься тим організаціям, які брали участь у громадській кухні в серпні.

У Вінниці стартує другий етап проекту "Громадська кухня"

За додатковою інформацією звертатись за телефонами - 61 20 72, 097 61 31 51 Олена Данілова

Нагадаємо: У серпні відбулась «Громадська кухня», яка була організована ГО «Вінницький КВН», Благодійним фондом «Подільська громада», громадською організацією «Гармонія» за підтримки Вінницької міської ради. Музей Коцюбинського зібрав більше 20 організацій, які ділились своїми стравами та успішними історіями. У нас всіх є спільна мета, адже ми всі живемо у Вінниці і хочемо робити її щодня кращою. Коли організації працюють в команді, вони одна одну підсилюють, охоплюється більша кількість цільової аудиторії, так вони краще доносять свої ідеї до суспільства»



Переглядів: 2638
Поширень: 0