Декілька років тому у прогресивної та неформальної молоді з’явилася тенденція купувати дзеркальні камери та створювати імідж «фотографа». Все ж, не кожен зміг колишнє захоплення перетворити у роботу та навіть стиль життя.

Сьогодні ми розповімо про вінницьких фотографів : різних, популярних, цікавих, але, безумовно, талановитих.

***

Валентин Порохняк
https://www.facebook.com/porokhniak

 Валентин Порохняк

Від фотографій Валентина насправді перехоплює дух, оскільки у кожному знімку відчувається єдність емоцій автора та людей на світлині. У 2014 році його було визнано кращим фотографом Вінницької області на конкурсі «Людина року». Працює він у таких жанрах : ню, інтер’єрна зйомка, пейзаж, весільна чи сімейна фотосесія. Також у 2015 році відбулася персональна виставка, де було представлено 50 найкращих фоторобіт у жанрах ню та природа. Фотограф зізнається, що не любить, коли людей фотографують у неприродніх або ж награних позах, тому кожну світлину намагається зробити «живою» та сповненою справжніх почуттів. Наразі Валентин знімає у різних містах України, а також працює за кордоном.

Фотограф - Валентин Порохняк

***

Юлія Пандіна
https://www.facebook.com/julia.pandina

 Юлія Пандіна

Дівчина, яку дуже легко впізнати за логотипом, який вона зробила по прототипу свого прізвища – панда. Вінницька фотограф позиціонує себе, як людина, яка любить яскраві фарби та експерименти. Її фото  - емоційні, ніжні та наповнені любов’ю до найменших деталей. Юлія займається професійною весільною, художньою, сімейною та репортажною фотозйомкою. Вона любить креативити та жартувати з людьми, яких фотографує, тому на світлинах завжди вдається зафіксувати щирі усмішки.

Фотограф - Юлія Пандіна

***

Зорій Файн
https://www.facebook.com/zoriy.fine

 Зорій Файн

Відомий вінницький митець, зокрема, фотограф та фотожурналіст. На персональному сайті він зазначає, що фотографувати – це не просто робота, а в першу чергу творчість. Основні напрямки діяльності – це створення портфоліо, проведення короткочасних фотосесій, весільна зйомка, робота з художнім, образним та діловим портретами, а також репортажі з різних заходів. Також Зорій Файн проводить індивідуальні та групові тренінги з теорії і практики фотомистецтва.

Фотограф - Зорій Файн

***

В’ячеслав Славний
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001982824080

 В’ячеслав Славний

Якщо вас цікавить якісна весільна фотозйомка, то Вячеслава можна назвати справжнім спеціалістом у цій сфері. На його сторінці у соцмережі більшість світлин – це любовні історії, сімейні та весільні фото. Працює Вячеслав по Україні та іноді за кордоном. Його фотографії постійно займають призові місця у тематичних номінаціях. Нещодавно він посів перше місце серед вінницьких  фотографів за рейтингом відомого весільного сайту MyWed.

Фотограф - В’ячеслав Славний

***

Вікторія Сіннік
https://www.facebook.com/viktoriasinnik

 Вікторія Сіннік

Вінницька фотограф, яка займається репортажними, корпоративними, художніми, рекламними та весільними зйомками. Вікторія практикує експрес-зйомки – це фотосесії за 30 хвилин, коли можна випробувати максимум емоцій і ракурсів, але за мінімум часу і в одній локації. Однією з останніх таких зйомок була дитяча фотосесія в осінньому парку.

Фотограф - Вікторія Сіннік

***

Дмитро Фалатюк

 Дмитро Фалатюк

Молодий фотограф, який зізнається, що спробував фотографувати з цікавості. Зараз він практикує індивідуальні фотосесії, репортажну та весільну зйомки, а також художні фото. Дмитро навчався вправлятись з фотоапаратурою сам, але згодом вирішив закінчити професійну школу. Його фотографії відрізняються невимушеністю, цікавими втіленнями ідей та фіксуванням справжніх емоцій та прекрасних ландшафтів.

Фотограф - Дмитро Фалатюк

***

Ми обрали лише частину тих фотомитців, які можуть бути цікавими для читачів. Кожен з них відрізняється характером композицій, кольорів та образів, але усі вони – це талановиті вінничани, які роблять світ прекраснішим. 



Переглядів: 10489
Поширень: 0