Вчора, близько 8-ї години вечора, патрульні поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Стрілецькій чоловік у стані алкогольного сп’яніння намагається потрапити в квартиру до дружини, з якою разом не проживає.

Їдучи на виклик, інспектори зателефонували до заявниці, щоб розпитати про всі обставини. Жінка була дуже зляканою, просила, щоб патрульні приїхали пошвидше і повідомила, що її чоловік уже почав вибивати двері в квартирі.

Оперативно прибувши на місце події, полісмени зустріли його в під’їзді. На металеву ручку дверей квартири, у якій проживає його дружина із 3-річним сином, чоловік намотав електричний дріт, який був підключений до мережі. На очах у патрульних чоловік зірвав його з дверної ручки.

П'яний вінничанин під'єднав електричний дріт під напругою до дверей квартири дружини

При затриманні особи інспектори застосували фізичну силу та спецзасоби. Надівши на чоловіка кайданки, охоронці порядку доставили його до відділку та склали протокол за ч. 2 ст 173-2 КУпАП (насильство в сім’ї). Протягом останнього року затриманий уже притягувався до відповідальності за аналогічне правопорушення.

Жінка розповіла патрульним, що на даний час у їхнього подружжя триває процес розлучення і разом вони уже не проживають.

Патрульні поліцейські звертаються до громадян: цінуйте та поважайте своїх близьких! Якщо ж Ви стали жертвою або свідком домашнього насильства, - не зволікайте, одразу телефонуйте на "102"!



Переглядів: 3065
Поширень: 0