Працівники поліції в м. Вінниці затримали працівника однієї з місцевих саун, який за грошову винагороду займався звідництвом задля надання послуг сексуального характеру. На правопорушника працювали шестеро дівчат, одна з яких неповнолітня.

Оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, затримали 25-річного працівника сауни, який відвідувачам за грошову винагороду надавав посередницькі послуги у звідництві для розпусти. За таку «послугу» сутенер отримував винагороду розмірі 300-400 гривень.

Вінничанин за "окрему доплату" приводив клієнтам сауни дівчат

Як розповів т.в.о. начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними торгівлею людьми, обласної поліції Дмитро Іванченко, правопорушника затримали під час отримання ним грошової винагороди від однієї з дівчат за отриманого клієнта. У момент затримання в сауні «працювали» дві дівчини.

Вінничанин за "окрему доплату" приводив клієнтам сауни дівчат

Як з’ясувалося, протягом останніх півроку на чоловіка «працювали» шестеро дівчат віком від 17 до 29 років.  Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.303 Кримінального кодексу України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). За таке правопорушення працівнику сауни загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Переглядів: 3722
Поширень: 0