Поки що невідомо, чию кандидатуру на посаду секретаря міської ради рекомендуватиме мер, наразі проводяться консультації. Це стосується й заступників мера та начальників управлінь.
Щодо найболючіших проблем, то, за словами мера, цей рік повинен стати роком стабілізації. Планується завершувати будівництво, ремонтувати дороги, вирішувати проблеми стихійної торгівлі та шукати інвесторів. Найбільш приємна ситуація з постачанням гарячої води.
- Влітку гаряча вода буде в усіх будинках, - запевнив Володимир Гройсман. - Зараз воду збережено в усіх районах, окрім центру. За десять днів проблема буде вирішена, все залежить від погашення заборгованості за газ в цих районах.
Не така оптимістична ситуація з тарифами за комунальні послуги. Якщо з приводу розміру квартплати будуть вестися консультації, то на підвищення тарифів з енерго-, водопостачання та газ міська влада вплинути не зможе.
Тетяна БАКОВСЬКА, RIA 

ЦИТАТА
Мер Вінниці Володимир Гройсман:
- Ми будемо жорстко конкурувати з усіма обласними центрами щодо залучення інвестицій. Сьогодні Вінниця готова працювати як із зовнішніми, так і з внутрішніми інвестиціями.


Переглядів: 2357
Поширень: 0