У Львові буде збудований сучасний стадіон. Про це повідомив міністр у справах сім'ї, молоді і спорту України Юрій Павленко.

    За його словами, про готовність будувати стадіон у Львові заявили міська і обласна влада. «Тобто вони прорахували ресурси, свої можливості і сказали, що через декілька років Львів також матиме новий надсучасний стадіон», - сказав міністр у вечірньому прямому ефірі телеканалу «1+1», повідомляє «ЛІГА».

    Він наголсив, що тепер в Україні немає ще жодного стадіону, який міг би відповідати вимогам футбольного чемпіонату «Євро-2012». При цьому Міністр зазначив, що такі стадіони обов'язково будуть. Так, окрім Львова стадіони будуються в Донецьку і Дніпропетровську, заплановано будівництво стадіону і в Одесі.

    Також Павленко додав, що на будівництво стадіонів залучатимуться як бюджетні, так і приватні кошти. Наприклад в Донецьку і Дніпропетровську будуть задіяні кошти відповідних компаній, які є власниками футбольних клубів Вищої ліги.

 

    Цікаво, чому вінницька влада не хоче побудувати або хочаб відремонтувати наш головний стадіон? Чому місто, в якому проходив чемпіонат Європи з хокею на траві не має гарної спортивної бази?

Гліб Живанський
(за матеріалами
«ForUm»)


Переглядів: 2778
Поширень: 0