Після смертельної ДТП, що сталася вчора на вул. Соборній, патрульні поліцейські активно взялися попереджувати та штрафувати водіїв, які звикли паркувати авто обабіч проїжджої частини.

Як виявилося, ймовірною причиною трагедії стало недотримання правил дорожнього руху не лише водієм вантажівки. Взагалі по Соборній не мають права їздити будь-які авто, а виключення становлять лише транспортні засоби людей, що проживають на цій вулиці. Також це право мають представники підприємств, які, наприклад, постачають товари в магазини.

Патрульні поліцейські сьогодні весь день ловлять порушників на вул. Соборній

На жаль, є велика проблема з вул. Соборній, і я особисто займаюсь цим питанням з першого дня існування патрульної поліції Вінниці! В даній ситуації водій не місцевий і дійсно порушив вимогу знаку. Пішохід теж переходив дорогу в неналежному місці. На сьогоднішній день є плани і ідеї з приводу на вул. Соборної, і думаю в найкоротший термін ми запустимо їх в дію. – прокоментував на своїй сторінці у Facebook Начальник Управління патрульної поліції у м. Вінниця Редван Усеінов.

Реакції правоохоронців чекати довго не довелося, адже наряд патрульних поліцейських весь день контролює порушників.



Переглядів: 4969
Поширень: 0