Сьогодні міський голова Володимир Гройсман зустрівся із представниками ветеранських організацій Вінниці. Ця зустріч стала першою серед численних заходів із відзначення чергової річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні, передбачених міською владою.

Запрошені на зустріч – активісти вінницьких ветеранських спілок. Цього року серед них 86 осіб отримали грошові премії до 9 травня у розмірі від 50 до 100 гривень і особисті вітання від мера. Щоправда, з’явитися змогли не всі, але премії тим, хто хворіє, передадуть особисто найближчим часом.

Звертаючись із вітальним словом до ветеранів, Володимир Гройсман наголосив, що серед всіх офіційних урочистостей для нього найважливіше – це можливість особисто поспілкуватися з героями тієї війни, потиснути їм руки і подякувати за їхній подвиг і як онук, і як звичайна людина. „ У вас і досі є багато проблем, - зазначив він. – Але ми будемо робити усе, аби їх подолати”.

„Без вашого досвіду, моралі і порядності нам ніяк не обійтися. Підтримуйте нас іще багато років своєю мудрістю, а ми зробимо все, щоб у вас було гідне життя. Тільки пообіцяйте вашу підтримку на кілька найближчих десятиліть – це ваш обов’язок перед молодим поколінням”, - з теплою усмішкою побажав мер.

Він також висловив сподівання, що між ветеранськими організаціями і міською владою не буде жодних бар’єрів у спілкуванні, і новостворена ветеранська рада при міському голові зможе вирішити усі проблемні питання.

Але плідна робота – пізніше. Поки що, як зауважив один із учасників зустрічі, у ветеранів попереду – велике свято. І кожен може продовжити естафету вдячних привітань, розпочату сьогодні Володимиром Гройсманом.

Управління інформаційної політики
та зв'язків з громадськістю


Переглядів: 2302
Поширень: 0