Незвичні та романтичні дорожні знаки можна зустріти в різних точках Вінницької області. Автор ініціативи «купи їй квіти» залишається невідомим. З однієї сторони такий вчинок розфарбовує сірі будні місцевих водіїв, а з іншої – відволікає. Трикутний знак обведений червоним означає, що водій повинен дати дорогу транспортним засобам, які під’їжджають до нерегульованого перехрестя по головній дорозі. Часто він встановлюється перед перехрестям або вузькою ділянкою дороги. Саме тому подібна «романтика» може дезорієнтувати водія і викликати ДТП.

- Ми постійно закликаємо водіїв та пішоходів бути уважними на дорозі, проводимо акції, зустрічі. Виглядає такий знак привабливо, але для недосвідчених людей може стати причиною аварії, враховуючи особливості погодних умов.  – прокоментував керівник одного з вінницьких автоклубів Ігор Редько.

«Романтичні» дорожні знаки відволікають вінницьких водіїв

Кажуть, що такі знаки є біля аеропорту, в Гнівані, в Сутисках, по вул. Стрілецькій у Вінниці. Все ж, ініціаторам вуличного мистецтва варто зважити всі «за» і «проти» перед тим як робити наступну наліпку.



Переглядів: 4841
Поширень: 0