За цей рік трапилось 79 випадків вандалізму, коли зловмисники крали або пошкоджували ці панелі. Департамент енергетики транспорту та зав’язку Вінницької міської ради звертається до вінничан берегти майно громади, а ставши свідком його пошкодження – повідомляти поліцію.

Вінницька транспортна компанія постійно працює над покращенням роботи громадського транспорту міста. Одним із заходів є забезпечення вінничан та гостей міста інформацією про мережу маршрутів громадського транспорту та їх графік руху. Для цього на зупинках транспорту почали встановлювати інформаційні таблиці з відповідною інформацією.

«У минулому році на зупинках громадського транспорту у Вінниці ми розпочали встановлювати знаки та вертикальні інформаційні таблички нового зразка із розкладом руху. Ще в минулому році вони з’явились на всіх 80-ти трамвайних та 142-ти тролейбусних зупинках. У цьому році їх встановили на всіх автобусних зупинках, а це – 220 табличок. Якщо зупинка знаходиться на маршруті тільки один вид транспорту, то щит містить інформацію тільки про його розклад руху. А якщо різні види транспорту, то розклад руху комплексний», – каже директор департаменту енергетики транспорту та зав’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко.

Проте, як зазначають у департаменті енергетики транспорту та зав’язку Вінницької міської ради, трапляються випадки, коли зловмисники пошкоджують ці таблички. «Створення інформаційних табличок – це людський ресурси, адже в цей час робітники могли б займатись іншими корисними справами. А також – це затрати фінансового характеру: виготовлення таблички коштує близько 600 гривень. На жаль, є люди, які не цінують роботи інших і пошкоджують її. Ми звертаємось до вінничан та гостей міста, берегти майно громади. А якщо ви бачите, що його шкодять – повідомляйте в поліцію. Адже за цей рік вандали вкрали або поломили 79 панелей», – зазначив Олексій Пидоченко.



Переглядів: 3218
Поширень: 0