Вже традиційно, напередодні новорічних свят у Вінниці проводяться різні конкурси для дітлахів. Днями стартував конкурси для багатодітних родин «Новорічна ялинка». Автори найкращих робіт отримають подарунки.

Перед Новим Роком, департамент соціальної політики Вінницької міської ради організовує заходи для дітей, направлені на розвиток їхньої творчості, популяризації використання вторинних ресурсів, бережливого ставлення до природи. Не став винятком й цей рік.

Днями стартував конкурс «Новорічна ялинка». У ньому беруть участь діти з багатодітних родин віком від 6 до 12 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Для участі у конкурсі до 23 грудня 2016 року потрібно подати до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету (у прикріпленому файлі НИЖЧЕ) та конкурсну роботу на одну із номінацій.

Конкурс проводиться у п’яти номінаціях:

  • Перша – новорічний малюнок (формат А-3, А-4, техніка виконання довільна, індивідуальна робота),
  • друга – ялинкова прикраса (прикраса виготовлена з природних і штучних матеріалів, вторинної сировини, індивідуальна робота),
  • третя – різдвяний сувенір (новорічна та різдвяна композиція, настінні різдвяні вінки та гірлянди, виготовлені з природних і штучних матеріалів, вторинної сировини, індивідуальна робота).
  • Четверта номінація – новорічна аплікація (різні засоби фіксації (закріплення) на різних поверхнях (нитками на тканинах, декупаж, клеями на твердих поверхнях тощо) із застосуванням природних і штучних матеріалів, вторинної сировини, індивідуальна робота).
  • І п’ята – новорічна ялинка (виготовлення з природних і штучних матеріалів, вторинної сировини та побутових відходів, індивідуальна або колективна робота).

Конкурсна робота повинна бути підписана (назва роботи, прізвище та ім’я, вік). Підведення підсумків відбудеться в грудні 2016 року. Всі учасники конкурсу отримають призи і подарунки.

Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.101 (1-й поверх), департамент соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89 Марина Субота.



Переглядів: 3285
Поширень: 0