Не зважаючи на те, що до Нового року залишилося більше трьох тижнів, Вінниця активно готується до зустрічі зимових свят. Ми прогулялися містом, щоб пересвідчитися як відбувається створення новорічної атмосфери.

В «Експоцентрі», що розташовується на першому поверсі кінотеатру ім. Коцюбинського, сьогодні відкрився новорічний ярмарок. Тут можна придивитися подарунки для близьких і друзів за цінами від виробників. Пропонують вінничанам придбати одяг, взуття, косметику, продовольчі товари, що не може не приваблювати покупців.

новорічний ярмарок в "Експоцентрі"

новорічний ярмарок в "Експоцентрі"

Практично весь торгівельно-розважальний комплекс «SkyPark» заставлений новорічними прикрасами. У кожному магазині намагаються оригінально прикрасити вітрину, а також вінничанам пропонують традиційні сезонні знижки. Сувенірні відділи майорять сніговиками, ангеликами, свічками, оленями та іншими святковими виробами, що створює відповідний настрій.

«SkyPark»

«SkyPark»

На площі поруч зі сквером Козицького вже монтують будиночки для щорічної новорічної ярмарки. Поруч з міськрадою прикрасили ялинки та почали встановлювати резиденцію Діда Мороза. Не забуваємо про те, що в Центральному парку ще тиждень тому почали «вирощувати» головну ялинку міста.

У сквері Козицького готуються до новорічної  ярмарки

У сквері Козицького готуються до новорічної ярмарки

резиденція Діда Мороза

Деякі заклади задля створення атмосфери придбали святкові елементи декору, а також пропонують відвідувачам оригінальні фотозони. Ввечері повсюдно можна побачити гірлянди і новорічні вогники.

фотозона у ТРЦ

Як у Вінниці створюють атмосферу новорічних свят?

вечірні ліхтарики

Прикрашені ялинки

Бачимо, що снігопад та морозна погода вплинули не лише на активну роботу комунальних служб, а й створили гарне підґрунтя для атмосферної підготовки до Нового року. 



Переглядів: 3833
Поширень: 0