КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» наголошує: попри фінансову сумлінність більшості споживачів, проблема розрахунків за послуги з централізованого опалення та гаряче водопостачання залишається досить серйозною.

Мотиви несплати у боржників різні, а ось наслідки одні й ті ж, - брак коштів у галузі. Втім, теплове підприємство докладає максимум зусиль, аби надавати якісні послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання всім споживачам.

У листопаді місяці підприємство забезпечило послугами з централізованого опалення та гарячого водопостачання всіх своїх споживачів (фізичні особи, юридичні особи, госпрозрахунок). Вартість послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання для населення становлять 83млн 326 тис. грн., з них 49 млн. 002 тис. виділяється з державного бюджету на пільги та субсидії, решта – 34 млн. 324 тис. мають сплатити споживачі.

Варто зауважити,  що майже 90% вартості послуг становлять витрати підприємства на купівлю газу. Крім того,  «ВМТЕ» щомісяця розраховується за використану електроенергію, водопостачання, сплачує відповідно податки та ін.

Вкотре нагадуємо, що відповідно до чинного законодавства споживачі зобов’язані своєчасно сплачувати за комунальні послуги до 20 числа кожного місяця.

Отримавши платіжні документи, не забувайте вчасно розрахуватися за спожиті послуги. Не залишайте оплату комунальних послуг на наступний рік, адже за традицією рік новий потрібно зустрічати без боргів!

Шановні споживачі, від вашого відповідального ставлення та належної оплати за послуги з теплової енергії та централізованого гарячого водопостачання залежать побутові зручності у ваших оселях.

 Тож сплачуйте за надані  послуги вчасно! У новий рік - без боргів!



Переглядів: 2787
Поширень: 0