У Вінниці стартував Національний навчальний візит в рамках програми «Активні громадяни» від Британської ради. В ньому беруть участь більше 35 учасників, які представляють різні регіони України. Офіційні партнери програми ГО «Гармонія», Центр громадської активності «Результат», Координаційний центр переміщених ВНЗ.

У Вінниці активних громадян навчають, як придумати та реалізувати соціальні проекти

«Активні громадяни» – це програма Британської Ради, метою якої є сприяння соціальним змінам і забезпечення сталого розвитку громад шляхом розбудови мережі лідерів, які є рушіями реформ у своїх громадах. Програма передбачає отримання певних навичок і досвіду в рамках локальних тренінгів. Також Британська рада надає фінансову підтримку для реалізації проектів соціальної дії обсягом до 15 000 грн.

У Вінниці активних громадян навчають, як придумати та реалізувати соціальні проекти

Я пройшла довгий шлях для того, щоб навчитись створювати соціальні проекти та запускати їх у дію. Головне, що варто усвідомити – це важливість роботи в команді, адже якщо хочеш щось змінити, то потрібно об’єднати зусилля, - зазначила Тетяна Калугаряну з Центру громадської активності «Результат».

Впродовж тренінгу 16-20 січня учасники відвідуватимуть культурні центри, університети, дізнаються про роботу вінницьких громадських організацій та виконавчих органів влади. Після проходження навчання учасники отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради.



Переглядів: 3246
Поширень: 0