В ніч на 22-ге січня близько 1-ї години на перехресті вулиць Пирогова та Зодчих полісмени помітили автомобіль BMW, в якого не підсвічувався задній номерний знак. Патрульні подали водієві сигнали про зупинку, однак той відреагував не одразу. Спочатку керманич вирішив випробувати долю та спробував втекти від інспекторів.

Подолавши шлях вулицями Зодчих, Скалецького, Пирогова, на перехресті вулиць Данила Галицького і Келецької водій проїхав на заборонений червоний сигнал світлофора. В цей час на допомогу патрульним прибуло ще декілька екіпажів. Заблокувавши проїзд керманичу-втікачеві та перекривши вулицю Андрія Первозванного, машину зупинили. До водія застосували кайданки.

Патрульні з’ясували, що за кермом автівки знаходився 33-річний чернівчанин, який приїхав у Вінницю до своїх друзів. Саме останні, зі слів водія, знаходячись на пасажирських сидіннях, переконали його не зупинятись на вимогу патрульних, а спробувати втекти.

У Вінниці декілька екіпажів поліції наздоганяли нетверезого чернівчанина за кером BMW

Оскільки чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, його доставили до медичного закладу для освідування. Результат виявився позитивним – 0, 80 проміле. На водія патрульні склали декілька адмінматеріалів: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 122-2 (незупинка на вимогу поліцейського) та за ч. 2 ст. 122 (проїзд на заборонений сигнал світлофора).



Переглядів: 2234
Поширень: 0