Вінничанам, яким цьогоріч виповнилося 17 років, слід приписатися до призовної дільниці Вінницького об’єднаного міського військового комісаріату. Зокрема, вони мають звернутися до військкомату за адресою: вул. О.Довженка, 28 у період з 13 по 28 лютого в чітко визначений час та переліком документів, який зазначено у повістці. Юнаків, які мають прийти  до військкомату, зобов"язані відпустити з роботи чи то з навчального закладу  на час, який потрібен для проходження приписки.

Відповідне оголошення розміщене на сайті Вінницької міської ради.

На підставі Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» з 3 січня по 31 березня 2017 року оголошується приписка громадян до призовної дільниці Вінницького об’єднаного міського військового комісаріату. З метою своєчасного та якісного проведення заходів приписки громадян до призовної дільниці НАКАЗУЮ:

  1. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2000 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають на території м. Вінниці, а також громадян старших років народження, які не пройшли приписку раніше.
  2. Громадяни м. Вінниці, яким належить пройти приписку до призовної дільниці, зобов'язані прибути за адресою: м. Вінниця, вул. О.Довженка, 28 в точно визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені в особистих повістках.
  3. Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов'язані прибути за вказаною адресою з 13 по 28 лютого 2017 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.
  4. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов'язані звільнити громадян, яким необхідно пройти приписку до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку в військовий комісаріат.

Військовий комісар Вінницького об'єднаного міського військового комісаріату, полковник О. П. Данилюк



Переглядів: 2370
Поширень: 0