Фонтани міста повернуть до життя протягом наступного року, а також побудувати нові - пообіцяв міський голова Володимир Гройсман - на це будуть передбачені кошти в бюджеті міста 2007 року та планується залучити спонсорів.

Проблема з міськими фонтанами накопичувалась роками і лише в поточному році їх почали реставрувати. А на наступний рік заплановано відродити існуючі фонтани та побудувати нові. Власник кінотеатру «МИР» після реконструкції фасаду будівлі має в планах побудувати новий фонтан перед центром дозвілля.

Зазнає змін і колишня окраса міста – площа Гагаріна, що вже три роки знаходиться у напівзруйнованому стані. На ній силами орендарів буде побудовано підземну автостоянку та реставровано як саму площу так і новий фонтан. Проект реконструкції площі передбачає створення цілого каскаду фонтанів у сучасному стилі, з підсвіткою та музичним супроводом. Планується затвердити проект нової площі на сесії міської ради та в квітні наступного року розпочати будівельні роботи. Таким чином площа поверне собі славу одного із символів міста і знову стане місцем відпочинку вінничан та гостей міста.

Прес-служба міського голови


Переглядів: 2724
Поширень: 0