Зробити свій традиційний об’їзд по п’ятницям міський голова Вінниці вирішив…рано. Причому сьогодні це було дуже рано – об’їзд розпочався близько опівночі. За словами Володимира Гройсмана, нічний об’їзд відкриває зовсім іншу сторону життя Вінниці.

У заході брали участь секретар міської ради Сергій Моргунов, заступники начальника управління комунального господарства Вінниці В’ячеслав Яковина та В’ячеслав Шестопал, начальник міського відділу міліції Володимир Стус та начальник інформаційного управління Олена Павлова. Маршрут мера пролягав через травматологічне відділення ІІ-ї міської лікарні, базар, вокзал та несанкціоновані автостоянки.

Володимир Гройсман зустрівся з лікарями, які скаржилися на відсутність у місті витверезника. Подивився на стан прибирання Центрального ринку, поспілкувався з працівниками Патрульно постової служби, які ведуть чергування вулицями міста. Найбільше претензій мера виникло до стану вивезення сміття. А також до несанкціонованих автостоянок, які розташовані у зовсім непристосованих до цього місцях. За словами Володимира Гройсмана, міська влада буде розробляти заходи, які дозволять перенести несанкціоновані стоянки у місця де, автомашини не створюватимуть незручностей для мешканців сусідніх будинків.

На завершення заходу Володимир Гройсман сказав, що це не останній нічний об’їзд. Подібні заходи стануть регулярними.

Л.Лесик


Переглядів: 2588
Поширень: 0