Сьогодні, 27-го січня, близько 4-ї години ранку полісмени помітили автомобіль Skoda Octavia, який проїхав на червоний сигнал світлофора вулицею Брацлавською. Автівку одразу зупинили.

Спілкуючись з водієм, патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. При поверхневій перевірці в чоловіка виявили 6 фрагментів пластикових трубок із залишками речовини білого кольору та скляну піпетку з речовиною рослинного походження в подрібненому стані.

З добровільної згоди водія патрульні також провели поверхневу перевірку його автомобіля. В салоні машини інспектори виявили скляну піпетку з речовиною рослинного походження та 9 фрагментів пластикових трубок із залишками речовини білого кольору. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Водія доставили до наркодиспансеру для освідування, яке згодом підтвердило, що в організмі чоловіка було 3 види наркотичних речовин. Тому на керманича патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).



Переглядів: 2535
Поширень: 0