Працівник однієї зі станцій технічного обслуговування взяв автівку свого клієнта і вирішив поїздити нею по місту. Принаймні, таку версію патрульним розповів сам водій, якого довелось наздоганяти цієї ночі.

Подія сталась близько опівночі: на вулиці Замостянській патрульні помітили автомобіль Alfa Romeo, який порушив правила дорожнього руху, а саме не виконав вимогу знаку 4.2 ПДР. Полісмени подали водієві сигнал про зупинку, однак той не відреагував і вдався навтьоки дворами. На підмогу прибув ще один екіпаж поліції, спільно з яким патрульні заблокували проїзд водієві-втікачеві та затримали його.

При спілкуванні з керманичем виникла потреба провести його освідування, оскільки чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотесту показав, що вміст алкоголю в крові водія становив 0, 36 проміле.

У Вінниці два екіпажі патрульної поліції ловили нетверезого водія, який «взяв покататися» чуже авто на СТО

Охоронці порядку склали на чоловіка 3 адмінматеріали: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 122-2 (незупинка на вимогу поліцейського), та за ст. 126, адже водій не мав документів на транспортний засіб, оскільки машина належала його клієнту.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль доставили на арештмайданчик.



Переглядів: 2484
Поширень: 0