23 лютого працівниками поліції був затриманий 49-річний зловмисник, який з приміщень торгівельних контейнерів вчинив крадіжку жіночого одягу та постільної білизни на 15 тисяч гривень.

До правоохоронців з заявами про крадіжки звернулись дві вінничанки. Потерпілі віком 55 та 59 років розповіли, що з їх торгівельних контейнерів, які розташовані по вулиці Коцюбинського, шляхом підбору ключів вчинені крадіжки жіночого одягу та постільної білизни.

Проведеними розшуковими заходами дільничні працівники поліції встановили особу, причетну до вчинення даного правопорушення. Ним виявився 49-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Чоловік працював охоронником на центральному ринку та вирішив покращити своє матеріальне становище злочинним шляхом.

У Вінниці злодій  обікрав торгівельні контейнери на ринку: вкрав постільну білизну та жіночий одяг

Викрадене працівники поліції повернули власницям.

На даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство.



Переглядів: 2651
Поширень: 0