Сьогодні, о другій годині дня, відбулося урочисте пере різання стрічки на честь відкриття найбільшого у Вінниці торговельно-розважального комплексу – „МагіЦентр”.


   На урочистості окрім керівництва комплексу були присутні головні люди міста - Олександр Георгійович та Володимир Гройсман.
    По тому що відбувається відкриття саме сьогодні, пересічним мешканцям міста стало відомо по тим „крутим” машинам, які заполонили центр нашого міста.
    Процедура відкриття вийшла не поганою, не враховуючи ведучої, яка чомусь полюбляла з’єднувати кінець одного слова в реченні з початком іншого, що інколи доводило до сліз від сміху, і тих повітряних шариків, які від вітру билися об голови перших осіб міста. Чесно кажучи, чомусь на душі відчувалося, що має щось статися, якесь ЧП, але нічого слава Богу не трапилось.

Потім відбулося перерізання стрічки, і весь натовп, який встиг зібратися біля торгівельного комплексу ринувся в середину...

І тут то когось чекали позитивні емоції, когось не дуже...



З позитивного:

  • добре що наше місто росте, і у нас з’явився такий комплекс;
  • гарний дизайн в середині будівлі, для Вінниці це ще поки що диковинка;
  • ескалатори – нова іграшка для дітлахів і не тільки :)

З не дуже позитивного:
  • дизайн будівлі ззовні не вписується зовсім в історичний центр міста;
  • навіщо було відкривати, якщо в середині ще йдуть ремонтні та оздоблювальні роботи???
  • на місці де має бути розважальний центр (дискотека, боулінг, кінотеатри), зараз лише котлован.

Тож, передусім, для міста відкриття подібних закладів є великим плюсом, насамперед відкриття великих комплексів - це нові робочі місця. Тож нехай у нашому місті таких центрів стає все більше і більше, головне щоб кожен житель міста зміг дозволити собі щось купити або відпочити у такому закладі.


«Пусть наши желания совпадаю с нашими возможностями»

Вірник О.М.


Переглядів: 3255
Поширень: 0